Voor lekdetectie in Amersfoort bel

Last van badkamer lekkage?

Een badkamer kan een vervelende plaats zijn om een lekkage te hebben. Niet alleen de lekkage op zich is vervelend, maar ook het feit dat u daardoor wellicht geen gebruik kunt maken van uw bad, douche of toilet.

Het meest voorkomende lek in een badkamer is natuurlijk waterlekkage. De oorzaak hiervan kan bij verschillende zaken liggen. Zo kan een gesprongen leiding de oorzaak zijn, maar het kan natuurlijk ook een lekke afvoer of slecht voegwerk zijn dat voor wateroverlast zorgt. In alle eerder genoemde gevallen is het lastig om zelf de bron van het lek te kunnen vinden. Schakel daarom bij een lek in uw badkamer altijd een expert in, dan is de lekkage zo gevonden!

Wij lossen uw lekkage snel op!

Wanneer u vermoed dat er een lek in uw badkamer aanwezig is, dan is het belangrijk om deze zo snel mogelijk op te laten lossen. Een waterlekkage kan namelijk meer schade aanrichten dan u denkt. Het kan zijn dat het water bijvoorbeeld in een tussenruimtes, plafonds of muren kruipt. Hoewel een instroom van water in een tussenruimte wellicht onschuldig klinkt kan deze door de aanwezigheid van elektriciteitsleidingen toch tot zeer gevaarlijke situaties leiden.

Het is daarom van belang snel een vakman in te schakelen die u kan helpen bij het opsporen van de lekkage en er voor kan zorgen dat de ontstane schade weer snel wordt hersteld. Door jarenlange ervaring kan MTT u uitstekend helpen met het detecteren en oplossen van lekkages.

Badkamer lekkage en uw verzekering

Het is goed om te weten dat wij naast alle voorkomende werkzaamheden rondom lekkages u ook helpen met de rapportage voor uw verzekeraar. Wanneer u ons inschakelt, dan weet u in ieder geval dat wij u van A tot Z helpen. Bel ons direct en u kunt weer snel genieten van een lekkagevrije woning!

badkamer lekkage afbeelding