Voor lekdetectie in Amersfoort bel

CV lekkage? De oplossing is nabij!

Wanneer u last heeft van een lek in uw cv (centrale verwarming), maar u weet niet wat de reden is dat deze lekt. Schakel dan snel een expert in om te laten onderzoeken waar de lekkage vandaan komt en voorkom ergere schades!

Door de lekkage kan uw cv ketel namelijk zelf ook schade oplopen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer er water uit de installatie in het elektronische gedeelte loopt. Door deze lekkage kan er zelfs (semi-)permanente schade ontstaan. Toch is dit slechts één van de problemen die u kunt hebben met uw cv installatie.

In de opsomming hieronder vindt u andere soorten lekkages die vallen onder cv lekkage:

  • Gesprongen cv leiding
  • Lekkage expansievat
  • Lekkage radiator
  • Lek in vloerverwarming
  • Defect in leiding van cv installatie of boiler
  • Gaslek in cv systeem of toevoer

CV lekkage opsporen

Van de hier voorgenoemde lekkages is het gaslek natuurlijk het gevaarlijkst vanwege het gevaar op explosie. Wanneer u een gaslek van uw cv vermoed (u ruikt een sterke gaslucht in de buurt van uw installatie), aarzel dan niet en schakel het systeem uit en sluit de gaskraan. Open ramen en deuren om te ventileren en bel direct een lekdetectie expert!

Het opsporen van een lekkende cv is geen gemakkelijke opgave. Wanneer u MTT inschakelt, dan zorgen wij er voor dat alles weer in orde komt. Wij gaan als eerst het lek in uw cv (leiding) opsporen. Daarna gaan wij er voor zorgen dat wij de lekkage in uw cv leidingen, radiator, expansievat, boiler of vloerverwarming kunnen dichten.

Onze professionele en ervaren medewerkers zorgen er voor dat uw lekkage weer snel verholpen is en dat u weer kunt genieten van heerlijke en veilige warmte in uw woning. Wacht daarom nooit te lang en schakel ons direct in. Zoals men vaker zegt: voorkomen is beter dan genezen, maar in geval van lekkage zijn wij er voor u!

lekkage cv afbeelding