Voor lekdetectie in Amersfoort bel

Leiding lekkage! Wat te doen?

Een lekkende leiding is natuurlijk altijd bijzonder vervelend en zo'n lekkage kan zomaar optreden. Veel mensen denken dat de kans op een lek groter is bij oudere woningen vanwege het vaak verouderde leidingnetwerk. Vanzelfsprekend speelt dat een rol, maar ook nieuwbouw huizen lopen het risico om te maken te krijgen met een lek in één van de leidingen.

Wanneer u te maken heeft met een leiding lekkage of u heeft het vermoeden dat er een lekkende of gesprongen leiding in uw woning aanwezig is, schakel dan zo snel mogelijk een vakman in om dit te laten onderzoeken. Een lekkage kan namelijk door verschillenden zaken worden veroorzaakt en voor er tot reparatie kan worden overgegaan is het belangrijk om precies te weten wat de bron is.

Soorten lekkage

Vaak is het verschil tussen een lekkage in uw waterleiding of een lek in uw afvoer / riolering moeilijk te onderscheiden. In beide gevallen zullen er vochtplekken ontstaan in uw muur of plafond. Een eventuele verkleuring van de vochtplekken kan mogelijk duiden op een rioollekkage, maar ook een waterlek kan bruine vlekken geven. Dit is afhankelijk van de materialen in het plafond of uw muur waar het water langs loopt.

Wij vinden uw lek!

Het opsporen van lekkage kunt u het beste aan een specialist over laten. Deze beschikt over diverse specialistische apparaten die de exacte oorzaak van uw lekkage kunnen traceren. MTT is zo'n specialist. Wij werken sinds jaren als lekdetectie specialist en hebben de kennis en ervaring om snel en schadevrij uw lek op te sporen.

Wat uw lek ook is, bij ons kunt u altijd terecht. MTT staat bij elke lekkage voor u klaar en wij nemen u de zorg omtrent de afhandeling van uw lekkage graag uit handen. Naast opsporing verzorgen wij ook de reparatie van het lek en maken een rapport op dat verzekeraars nodig hebben om de schade te kunnen vergoeden. Daarnaast is het goed om te weten dat wij de goedkoopste van heel Nederland zijn.

Wacht bij lekkage dus niet te lang en bel ons snel voor een afspraak!

leiding lekkage afbeelding