Voor lekdetectie in Amersfoort bel

Snel lekkage opsporen?

Bent u woonachtig in de regio Amersfoort en heeft u last van een lekkage? Dan kunnen wij u helpen met het snel opsporen van uw lek. Veel mensen denken dat het eenvoudig is om zelf een lekkage op te kunnen sporen. In veel gevallen lukt u dat niet zonder daar voor te hoeven hakken en breken.

Het risico is daarnaast groot dat het lek zich niet op de plaats bevind waar zichtbare schade is. Wanneer er vochtplekken ontstaan of beschadigingen aan de vloeren of het plafond te zien zijn, is het vaak niet meteen duidelijk waar het lek zich bevindt. Om zo min mogelijk schade aan het huis te veroorzaken is het verstandig om met goede detectiemethoden het lek op te sporen. Voorbeelden van methodes die gebruikt worden zijn endoscopie en thermografie.

Lekdetectie: wij regelen het voor u!

Zoals u ziet, lekdetectie is een vak apart. Het opsporen van lekkages kunt u daarom beter aan specialisten over laten. MTT is zo'n specialist die zich voornamelijk heeft gespecialiseerd in het snel en schadevrij opsporen van diverse soorten lekkages. Door gebruik te maken van de modernste technieken en hightech apparaten kunnen wij altijd doelgericht het lek voor u traceren. De reparatie wordt door ons uitgevoerd met zo min mogelijk breek werkzaamheden. Hierdoor kunnen we de kosten van de reparatie zo laag mogelijk worden gehouden. Want niet iedereen heeft een verzekering die de schade van lekkage dekt!

MTT, de beste oplossing!

Nu vraagt u zich wellicht af waarom u voor MTT zou moeten kiezen? Het antwoord is simpel. Wij zijn de goedkoopste in heel Nederland en MTT werk op een efficiënte en doelgerichte manier om zo snel mogelijk uw lekkage te verhelpen.

Wanneer u dus vakkundig een lekkage wilt laten opsporen, twijfel dan niet en bel ons direct.

lekkage opsporen afbeelding