Voor lekdetectie in Amersfoort bel

Last van een riool lekkage?

Van alle lekkages is riool lekkage wellicht één van de vervelendste lekkages om mee geconfronteerd te worden. Dit komt natuurlijk hoofdzakelijk door de onaangename geuren die een lek in uw riolering afgeeft. Veel mensen noemen dit ook wel een "rotte eieren lucht". Met wat pech is deze lucht door de hele woning te ruiken en een reden waarom u natuurlijk snel van een dergelijke lekkage af wilt.

Gevaar riool lekkages

Onder normale omstandigheden zult u zelden uw riool ruiken, maar bij schade of lekkage doet u dat wel. De eerder genoemde rotte eieren lucht lijkt misschien onschuldig, maar is in werkelijkheid het zeer giftig gas waterstofsulfide! In de meeste gevallen zal de concentratie van dit gas wel meevallen, ondanks dat u de eieren lucht ruikt. Bij blootstelling aan hogere concentraties (meer dan ca. 100 ppm) kunt u het gas niet meer ruiken, maar dit kan bij lange blootstelling wel dodelijke gevolgen hebben!

Zoals u ziet is het ook belangrijk om bij een onschuldig lijkende riool lekkage snel een vakman in te schakelen. MTT heeft alle kennis en apparatuur om bij dit soort lekkages u snel en goed van dienst te kunnen zijn. Wanneer u ons belt, dan zijn wij altijd snel ter plaatse om er voor te zorgen dat we de schade door een lek zoveel mogelijk kunnen beperken.

Hulp van een professioneel bedrijf

Naast het dichten van riool lekkage kunnen wij u ook helpen met rioolinspectie en rioolonderhoud. Helaas nemen velen pas contact met ons op wanneer er een schade of lek is. Om gevaarlijke situaties te voorkomen kan het toch zinvol zijn om uw riolering regelmatig te laten inspecteren en onderhouden.

Wij kunnen u in ieder geval helpen met al uw rioolproblemen en zijn de voordeligste lekdetectie specialist in heel Nederland. Wanneer u een lek bij ons meld, dan komen wij zo snel mogelijk langs om te detecteren waar het lek zich bevindt. Voorkom daarom grotere schade en gezondheidsproblemen en bel ons direct zodra u een lek vermoed!

Riool lekkage Amersfoort afbeelding